

SPORTS CAR CLUB OF BRITISH COLUMBIA

PRESENTS





August 7 & 8, 2010

FRIDAY: Registration & Tech from 5:30PM to 8:00PM. *Main Gate Closed at 10:30PM* SATURDAY:

7:00	Main Gate Opens		ens	Registration & Tech Opens		
8:00	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid	
8:30	-	8:45		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1	
9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min
9:20	-	9:35		Open Wheel-N O/W	Practice	15 min
9:45	ı	10:00		Closed Wheel 1	Practice	15 min
10:05	ı	10:20		Novice Closed Wheel	Practice	15 min
10:30	ı	10:50		CCGP (Group 1)	Practice	20 min
10:55	ı	11:10		Honda Challenge	Practice	15 min
11:20	ı	11:40		CCGP (Group 2)	Practice	20 min
11:45	ı	12:00		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min
12:10	ı	12:25		Novice Closed Wheel	Practice	15 min
12:00				Registration Closes		
12:25	-	1:25		Lunch		
12:35				Driver's Meeting @ Tech		
1:25	ı	1:40		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min
1:45	ı	2:00		Open Wheel & N O/W Race 1	Qualifying	15 min
2:10	ı	2:25		CCGP Group 1	Qualifying	15 min
2:30	•	2:45		Honda Challenge	Qualifying	15 min
2:55	-	3:10		CCGP Group 2	Qualifying	15 min
3:20	-	3:40		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min
3:45	-	4:05		Open Wheel & N O/W Race 1	Race	20 min
4:15	•	4:35		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min
4:40	-	5:00		Novice Closed Wheel	Race	20 min
5:10	-	5:30		Honda Challenge Race 1	Race	20 min
10:30PM		Main Gate C	losed ar			

SUNDAY: PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS

OONDAN TELEGOR DO NOT BEOOK! AVED EARLE WHILE EGADING TRAILERG											
7:00	Main Gate Opens		ens	Registration & Tech Open							
8:45	-	9:00		Closed Wheel 2	Practice	15 min					
9:05	ı	9:20		Open Wheel	Practice	15 min					
9:30	-	9:45		Closed Wheel 1	Practice	15 min					
9:50		10:05		Vintage	Practice	15 min					
10:00				Registration Closed							
10:15	-	10:30		Honda Challenge	Practice	15 min					
10:35	-	10:55		CCGP (Groups 1 & 2)	Practice	20 min					
11:05	-	11:20		Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min					
11:25	•	11:40		Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min					
11:50	ı	12:05		Vintage	Qualifying	15 min					
12:10	•	12:25		Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min					
12:25	-	1:35		Lunch							
12:35				Driver's Meeting @ Tech							
1:35	ı	1:50		Vintage Race 1	Race	15 min					
1:55	-	2:15		Honda Challenge	Race	20 min					
2:25	-	2:55		CCGP Pre-race Activities		30 min					
2:55	-	3:25		CCGP	Race	30 min					
3:25	-	3:40		CCGP Podium Ceremonies		15 min					
3:45	-	4:05		Open Wheel Race 2	Race	20 min					
4:10	•	4:30		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min					
4:40	•	4:55		Vintage Race 2	Race	15 min					
5:00	-	5:20		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min					
5:15	END OF THE DAY – THANK YOU FOR RACING AT THE RIVERS EDGE										

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, GT1, GT2, GT3, GTS, GTU CCGP: P1, P2

Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4

Novice Closed Wheel (Saturday only)

Honda Challenge: HC1, HC2

Vintage (Sunday only)

Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, CFDA & Novice OW (Saturday only)