		Sports Car Club of British Columbia Presents "Long Time Running" June 23 - 24, 2012 Featuring the Nixon Prosports "Living the Dream 3 Hour Enduro"							
This event is sanctioned by CACC as a championship points race conducted under the 2012 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC. Each regional group will have a points race on each of Saturday and Sunday. All entries are through MotorsportReg.com									
Entries Close:	June 17th, 2012								
Entry Fees:	Enduro Entry CACC Additional Entry CACC – One Day Entry CACC – One Day Add'l Entry Vintage (Sun Only) Novice (Sat Only) Pit Passes (5 free w/entry) Late Entry (After June 17 th)	\$245.00 CDN/USD \$245.00 CDN/USD \$110.00 CDN/USD \$150.00 CDN/USD \$65.00 CDN/USD \$150.00 CDN/USD \$150.00 CDN/USD \$5.00 CDN/USD \$50.00 CDN/USD							
Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day Friday Practice: There is NO scheduled practice ALL PRICES INCLUDE 12% HST									
		Please make cheques payable to SCCBC							
Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1 st , 2 nd and 3 rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.									
Registration Er	quiries: SCCBC Registrar, Per	ry Afaganis, Phone: (778) 593-1635 <i>(No calls after 8pm)</i> , Email: registrar@sccbc.net,							
Registration Ho	Saturday 7:	30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm) 00am - 11:00am 00am - 10:00am							
 Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the paddock. Please do your part to clean up. 2) Consumption of Alcoholic Beverages is NOT PERMITTED during an event. 3) Weekend schedule will be available at Registration. 									
This event will have 6 groups as follows:									
Closed Wheel 2.	: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, G : GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, :, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NO	B-Spec Vintage (Sun only)							
SCCBC Race Chairs: Irene Chambers and Dave Nex This announcement forms part of the Supplementary Regulations									

ERIDAY:				Sports Car Club of British Columbia Presents "Long Time Running" June 23 - 24, 2012 Featuring the Nixon Prosports "Living the Dream 3 Hour Enduro"						
SATURDAY:		Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. <i>Main Gate Closed at 10:30PM</i> PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!								
<u></u>	7:00 Main Gate Opens – Registration & Tech Opens									
ĺ	8:00	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGr	id			
	8:30	-	8:45		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1				
	9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min			
	9:20	-	9:35		Open Wheel & N O/W	Practice	15 min			
	9:45	-	10:00		Closed Wheel 1	Practice	15 min			
	10:05	-	10:20		Novice Closed Wheel	Practice	15 min			
	10:30	-	10:45		Enduro	Practice	15 min			
	11:00	Reg	Registration Closed							
	10:50	-	11:05		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min			
	11:10	-	11:25		Open Wheel Race 1 & N O/W	Qualifying	15 min			
	11:35	-	11:50		Novice Closed Wheel	Practice	15 min			
	11:50	-	12:50		Lunch					
	12:25	Mandatory Drivers Meeting @ Tech								
ĺ	12:50	-	1:05		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min			
ĺ	1:10	-	1:25		Enduro	Qualifying	15 min			
[1:35	-	1:55		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min			
[2:00	-	2:20		Open Wheel Race 1 & N O/W	Race	20 min			
[2:25		2:45		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min			
	2:55	-	3:15		Novice Closed Wheel	Race	20 min			
	3:15	-	4:30		Break					
[4:30	-	7:30		Enduro	Race	3 hrs			
	11:00PM	MAI	N GATE C	LOS	ED - OPENS AT 7:00AM					
SUNDAY:										
	7:30	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens								
	9:15	-	9:30		Closed Wheel 2	Practice	15 min			
	9:35	-	9:50		Open Wheel	Practice	15 min			
	10:00	-	10:15		Closed Wheel 1	Practice	15 min			
	10:00	0 Registration C								

 3:00
 3:20
 Vintage Race 2
 Race
 15 min

 3:20
 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course

 ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers, Dave Nex This schedule forms part of the Supplemental Regulations

10:35

10:55

11:20

11:40

12:05

1:35

1:55

2:25

2:50

Vintage

Lunch

Mandatory Drivers Meeting @ Tech

Closed Wheel 2 Race 2

Closed Wheel 1 Race 2

Closed Wheel 2 Race 2

Closed Wheel 1 Race 2

Open Wheel Race 2

Open Wheel Race 2

Vintage Race 1

10:20

10:40

11:05

11:25

11:50

12:05

12:15

1:35

2:05

2:30

-

-

-

-

-

-

-

-

Novice Closed Wheel (Sat Only) Vintage (Sun Only) Enduro: P1, P2, P3, P4

Qualifying

Qualifying

Qualifying

Qualifying

Race

Race

Race

Race

15 min

15 min

15 min

15 min

15 min

20 min

20 min

20 min