

## Sports Car Club of British Columbia Presents CACC Race #2 May 5 - 6, 2018

This event is sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA INC. It is a championship points race conducted under the 2018 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC. Each regional group will have one points race on Saturday and two points races on Sunday.

## There will be NO Friday Practice

CACC - 2 Day Entry	\$265.00	CDN
CACC - 2 Day Add'l Entry	\$125.00	CDN
CACC - One Day Entry	\$175.00	CDN
CACC - One Day Add'l Entry	\$85.00	CDN
CACC Vintage (Sunday Only)	\$185.00	CDN
TimeAttack (Saturday Only)	\$175.00	CDN
CACC Novice (Saturday Only)	\$165.00	CDN
Pit Crew (5 free with entry)	\$5.00	CDN

A credit card is required to register on MotorsportReg.com, however your credit card will <u>not be</u> charged until the race weekend. All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. <u>No</u> paper entries will be accepted, and will be considered late entries.

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

-Vehicles in timed sessions must have an operational AMB TranX260 or MYLAPS Car Classic, Flex or Direct Power transponder.

-Open to vehicles eligible under current ASN Canada FIA, CACC, SCCA, SCCA, or ICSCC regulations.

-Insurance shall be as per ASN Canada FIA and CACC regulations.

-Vintage and Time Attack entrants must comply with the current CACC Discipline Regulations.

**Paved Paddock Spaces:** Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com before the race entry deadline. Please indicate your 1<sup>st</sup>, 2<sup>nd</sup> and 3<sup>rd</sup> choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

 Registration Enquiries:
 SCCBC Race Registrar, Marc Ramsay, Phone: (604) 816-6272 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net

 Registration Hours:
 Friday
 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:00pm)

 Saturday
 7:00am - 11:00am

 Sunday
 7:00am - 10:00am

Notes:

Notes:

1) All waste fluids must be disposed of off-site. Please dispose of them responsibly.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is NOT PERMITTED during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration and posted online at <u>www.sccbc.net</u>.

This Event will have the 6 groups as follows				
Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)			
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)			
Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only, VOW- Sun only)	Time Attack (Saturday Only)			

Clerk of the Course: Tasma Wooton

This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc



## Sports Car Club of British Columbia Presents

CACC Race #2

May 5 - 6, 2018

FRIDAY: SATURDAY:

## Registration & Tech from 5:30PM to 7:00PM. Main Gate Closed at 10:30PM !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS! 7:00 Main Gate Opens – Registration & Tech Opens

1.00		eate epen	•				
7:30	- 8:30 Mandatory Novice Track Walk Meet @ PreGrid						
8:15	8:15 Mandatory Time Attack Drivers Meeting at Pit 45						
8:30	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid						
9:00	-	9:15		Time Attack (Pass & No-Pass)	Practice	15 min	
9:20	-	9:40		Closed Wheel 1	Practice	20 min	
9:45	-	10:05		Open Wheel & NOW Practice		20 min	
10:15	-	10:35		Closed Wheel 2	Practice	20 min	
10:40	-	11:00		Novice Closed Wheel	Practice	20 min	
11:00	1:00 Registration Closed						
11:05	-	11:20		Time Attack (Pass & No-Pass)	Practice	15 min	
11:30	-	11:50		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	20 min	
11:55	-	12:15		Open Wheel & NOW Race 1 Qualifying		20 min	
12:15	-	- 1:15 Lunch					
1:15	-	1:35		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	20 min	
1:40	-	2:00		Novice Closed Wheel	Practice	20 min	
2:05	-	2:20		Time Attack (Passing Group)	Time Attack	15 min	
2:30	-	2:50		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min	
3:00	-	3:20		Open Wheel & NOW Race 1	Race	20 min	
3:30	-	3:50		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min	
4:00	-	4:20		Novice Closed Wheel	Race	20 min	
4:25	-	4:50		Time Attack (No-Pass Group)	Timed Runs	25 min	
10:30PM	MAI	N GATE CLO	DSED -	OPENS AT 7:00AM			

SUNDAY:

7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens							
8:30	Man	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid						
9:00	-	9:20		Closed Wheel 2	(	Qualifying		20 min
9:25	-	9:45		Open Wheel	(	Qualifying		20 min
9:50	-	10:10		Closed Wheel 1	(	Qualifying		20 min
10:00	Registration Closed							
10:20	-	10:50		Vintage		Practice		20 min
10:55	-	11:15		Closed Wheel 2 Race 2		Race		20 min
11:25	-	11:45		Open Wheel Race 2		Race		20 min
11:50	-	12:10		Vintage	(	Qualifying		20 min
12:10	-	1:20		Lunch				
1:20	-	1:40		Closed Wheel 1 Race 2		Race		20 min
1:50	-	2:05		Vintage Race 1		Race		15 min
2:10	-	2:30		Closed Wheel 2 Race 3		Race		20 min
2:40	-	3:00		Open Wheel Race 3		Race		20 min
3:10	-	3:30		Closed Wheel 1 Race 3		Race		20 min
3:40	-	3:55		Vintage Race 2		Race		15 min
3:55	3:55 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course					ourse		

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

This event will have the 6 groups as follows						
Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)					
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)					
Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only, VOW – SUN only)	Time Attack (Saturday Only)					

Clerk of the Course: Tasma Wooton This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc