



Sports Car Club of British Columbia Presents CACC Race #4 Mission Hospice Charity Weekend July 14 - 15, 2018

This event is sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA INC. It is a championship points race conducted under the 2018 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC. Each regional group will have one points race on Saturday and two points races on Sunday.

There will be <u>NO</u> Friday Practice

| Entry Fees 2018 | | | | | |
|------------------------------|----------|-----|--|--|--|
| CACC - 2 Day Entry | \$265.00 | CDN | | | |
| CACC - 2 Day Add'l Entry | \$125.00 | CDN | | | |
| CACC - One Day Entry | \$175.00 | CDN | | | |
| CACC - One Day Add'l Entry | \$85.00 | CDN | | | |
| CACC Vintage (Sunday Only) | \$185.00 | CDN | | | |
| Time Attack (Saturday Only) | \$175.00 | CDN | | | |
| CACC Novice (Saturday Only) | \$165.00 | CDN | | | |
| Pit Crew (5 free with entry) | \$5.00 | CDN | | | |

USD exchange rate will be determined at the event. ALL PRICES INCLUDE 5% GST

A credit card is required to register on MotorsportReg.com, however your credit card will <u>not be</u> charged until the race weekend. All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. <u>No</u> paper entries will be accepted.

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

Notes: -Vehicles in timed sessions must have an operational AMB TranX260 or MYLAPS Car Classic, Flex or Direct Power transponder.

-Open to vehicles eligible under current ASN Canada FIA, CACC, SCCA, SCCA, or ICSCC regulations.

-Insurance shall be as per ASN Canada FIA and CACC regulations.

-Vintage and Time Attack entrants must comply with the current CACC Discipline Regulations.

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com before the race entry deadline. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

 Registration Enquiries:
 SCCBC Race Registrar, Marc Ramsay, Phone: (604) 816-6272 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net

 Registration Hours:
 Friday
 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm)

 Saturday
 7:00am - 11:00am

 Sunday
 7:00am - 10:00am

Notes:

1) All waste fluids must be disposed of off-site. Please dispose of them responsibly.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration and posted online at <u>www.sccbc.net</u>.

| This Event will have the 6 groups as follows | | | | | |
|---|-------------------------------------|--|--|--|--|
| Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU | Novice Closed Wheel (Saturday Only) | | | | |
| Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM | Vintage (Sunday Only) | | | | |
| Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only) | Time Attack (Saturday Only) | | | | |

Clerk of the Course: Tasma Wooton

This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc

| SPORTS CAR | | B | | Sports Car Club o | f British (| Columbia |
|--|--|--|---------------------------------|--|--|--|
| OF BRITISH CO | LUMBIA | | Presents | | | |
| The second se | | | CACC Race #4 | | | |
| CACC | | | | | | |
| | | | Mission Hospice Charity Weekend | | | |
| | | | | • | 15, 2018 | |
| | | wiedwedie w. O | Taab fe | | | -2004 |
| <u>FRIDAY:</u> SATURDAY: | | | | om 5:30PM to 7:00PM. <i>Main Ga</i> LOCK PAVED LANES WHILE L | | |
| 7:00 | | | | istration & Tech Opens | SADING TRAIL | LK3! |
| 7:30 | - | 8:30 | s – Neg | Mandatory Novice Track Walk | Meet @ PreGr | id |
| 8:30 | | | rs Mee | ting at Pre-Grid | I Meet @ 1 1eoi | |
| 9:00 | - | 9:20 | | Time Attack (Pass & No-Pass) | Practice | 20 min |
| 9:25 | - | 9:45 | | Closed Wheel 1 | Practice | 20 min |
| 9:50 | - | 10:10 | | Open Wheel & NOW | Practice | 20 min |
| 10:20 | - | 10:40 | | Closed Wheel 2 | Practice | 20 min |
| 10:25 | - | 11:05 | | Novice Closed Wheel | Practice | 20 min |
| 11:00 | | stration Clo | sed | | 1100000 | 20 11111 |
| 11:10 | - | 11:30 | 500 | Time Attack (Pass & No-Pass) | Practice | 20 min |
| 11:40 | - | 12:00 | | Closed Wheel 1 Race 1 | Qualifying | 20 min |
| 12:05 | - | 12:25 | | Open Wheel & NOW Race 1 | Qualifying | 20 min |
| 12:05 | - | 2:00 | | Lunch & Charity Rides | Qualitying | 20 11111 |
| 2:00 | - | 2:20 | | Closed Wheel 2 Race 1 | Qualifying | 20 min |
| 2:00 | - | 2:20 | | Novice Closed Wheel | Practice | 20 min |
| 2:50 | - | 3:10 | | Time Attack (Passing Group) | Race | 20 min |
| 3:20 | - | 3:40 | | Closed Wheel 1 Race 1 | Race | 20 min |
| 3:50 | - | 4:10 | | Open Wheel & NOW Race 1 | Race | 20 min |
| 4:20 | - | 4:10 | | Closed Wheel 2 Race 1 | Race | 20 min |
| 4:50 | - | 5:10 | | Novice Closed Wheel | Race | 20 min |
| 5:20 | - | 5:40 | | Time Attack (No-Pass Group) | Race | 20 min |
| 10:30PM | | | | OPENS AT 7:00AM | Race | 20 11111 |
| SUNDAY: | WAI | GATE CLC | 13ED - 1 | OPENSAT 7.00AW | | |
| | Main | Coto Onon | o Doo | istration and Took Opens | | |
| 7:00 | | | | istration and Tech Opens | | |
| | Mon | datary Drive | | | | |
| 8:30 | | datory Drive | | | Qualifying | 20 min |
| 8:30 9:00 | - | 9:20 | | Closed Wheel 2 | Qualifying | 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 | | 9:20 9:45 | | Closed Wheel 2 Open Wheel | Qualifying | 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 | - | 9:20 9:45 10:10 | | Closed Wheel 2 | | |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 | - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 | Qualifying Qualifying | 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 | - - Regi - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage | Qualifying Qualifying Practice | 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 | - - Regi - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 | Qualifying Qualifying Practice Race | 20 min 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 | - - Regi - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 | Qualifying Qualifying Practice Race Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 | - - Regi - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage | Qualifying Qualifying Practice Race | 20 min 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 | - - Regi - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 1:30 | - - Regi - - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 1:50 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides Closed Wheel 1 Race 2 | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 1:30 2:00 | - - Regi - - - - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 1:50 2:15 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides Closed Wheel 1 Race 2 Vintage Race 1 | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying Race Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 15 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 1:30 2:00 2:25 | - Regi - - - - - - - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 1:50 2:15 2:45 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides Closed Wheel 1 Race 2 Vintage Race 1 Closed Wheel 2 Race 3 | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying Race Race Race Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 15 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 1:30 2:00 2:25 2:55 | - Regi - - - - - - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 1:50 2:15 2:45 3:15 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides Closed Wheel 1 Race 2 Vintage Race 1 Closed Wheel 2 Race 3 Open Wheel Race 3 | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying Race Race Race Race Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 15 min 20 min 20 min |
| 8:30 9:00 9:25 9:50 10:00 10:20 10:45 11:15 11:40 12:00 1:30 2:00 2:25 | - Regi - - - - - - - - - - - | 9:20 9:45 10:10 stration Clo 10:40 11:05 11:35 12:00 1:30 1:50 2:15 2:45 | | Closed Wheel 2 Open Wheel Closed Wheel 1 Vintage Closed Wheel 2 Race 2 Open Wheel Race 2 Vintage Lunch & Charity Rides Closed Wheel 1 Race 2 Vintage Race 1 Closed Wheel 2 Race 3 | Qualifying Qualifying Practice Race Race Qualifying Race Race Race Race | 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 20 min 15 min 20 min |

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

| This event will have the 6 groups as follows | | | | | |
|---|-------------------------------------|--|--|--|--|
| Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU | Novice Closed Wheel (Saturday Only) | | | | |
| Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM | Vintage (Sunday Only) | | | | |
| Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only) | Time Attack (Saturday Only) | | | | |

Clerk of the Course: Tasma Wooton This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc