

Sports Car Club of British Columbia

Presents

CACC Race #5

September 15 - 16, 2018

This event is sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA INC.

It is a championship points race conducted under the 2018 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC. Each regional group will have one points race on Saturday and two points races on Sunday.

There will be NO Friday Practice

Entry Fees 2018						
CACC - 2 Day Entry	\$285.00	CDN				
CACC - 2 Day Add'l Entry	\$145.00	CDN				
CACC - One Day Entry	\$185.00	CDN				
CACC - One Day Add'l Entry	\$95.00	CDN				
CACC Vintage (Sunday Only)	\$195.00	CDN				
TimeAttack (Saturday Evening Only)	\$185.00	CDN				
CACC Novice (Saturday Only)	\$175.00	CDN				
Pit Crew (5 free with entry)	\$5.00	CDN				

USD exchange rate will be determined at the event. ALL PRICES INCLUDE 5% GST

A credit card is required to register on MotorsportReg.com, however your credit card will <u>not be</u> charged until the race weekend. All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. <u>No</u> paper entries will be accepted, and will be considered late entries.

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

Notes: -Vehicles in timed sessions must have an operational AMB TranX260 or MYLAPS Car Classic, Flex or Direct Power transponder.

- -Open to vehicles eliqible under current ASN Canada FIA, CACC, SCCA, SCCA, or ICSCC regulations.
- -Insurance shall be as per ASN Canada FIA and CACC regulations.
- -Vintage and Time Attack entrants must comply with the current CACC Discipline Regulations.

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com before the race entry deadline. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to preapproved trailers first.

Registration Enquiries: SCCBC Race Registrar, Marc Ramsay, Phone: (604) 816-6272 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net

Registration Hours: Friday 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:00pm)

Saturday 7:00am - 11:00am Sunday 7:00am - 10:00am

Notes: 1) All waste fluids must be disposed of off-site. Please dispose of them responsibly.

- 2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.
- 3) Weekend schedule will be available at Registration and posted online at www.sccbc.net.

This Event will have the 6 groups as follows				
Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)			
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)			
Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only, VOW- Sun only)	Time Attack (Saturday Evening Only)			

Clerk of the Course: Tasma Wooton

This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc



Sports Car Club of British Columbia Presents

CACC Race #5

September 15 - 16, 2018

Registration & Tech from 5:30PM to 7:00PM. Main Gate Closed at 10:30PM **FRIDAY: SATURDAY:** !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

7:00	Main Gate Opens - Registration & Tech Opens				
7:30	-	8:30	Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid	ł
8:30	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid				
9:00	-	9:20	Closed Wheel 1	Practice	20 min
9:25	-	9:45	Open Wheel & NOW	Practice	20 min
9:50	-	10:10	Closed Wheel 2	Practice	20 min
10:20	-	10:40	Novice Closed Wheel	Practice	20 min
10:45	-	11:05	Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	20 min
11:00	Registration Closed				
11:10	-	11:30	Open Wheel & NOW Race 1	Qualifying	20 min
11:40	-	12:00	Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	20 min
12:00	-	1:00	Lunch		
1:00	-	1:20	Novice Closed Wheel	Practice	20 min
1:25	-	1:45	Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min
1:50	-	2:10	Open Wheel & NOW Race 1	Race	20 min
2:20	-	2:40	Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min
2:50	-	3:10	Novice Closed Wheel	Race	20 min
2:50	Mandatory Time Attack Drivers Meeting at Pit 45				
3:20	-	4:50	Time Attack	Timed Runs	90 min
10:30PM	10:30PM MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM				

SUNDAY:

7:00	Mair	Gate Open	s – Reg	istration and Tech Opens		
8:30	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid					
9:00	-	9:20		Closed Wheel 2	Qualifying	20 min
9:25	-	9:45		Open Wheel	Qualifying	20 min
9:50	-	10:10		Closed Wheel 1	Qualifying	20 min
10:00	Registration Closed					
10:20	-	10:40		Vintage	Practice	20 min
10:45	-	11:05		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min
11:15	-	11:35		Open Wheel Race 2	Race	20 min
11:40	-	12:00		Vintage	Qualifying	20 min
12:00	-	1:00		Lunch		
1:00	-	1:20		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min
1:30	-	1:45		Vintage Race 1	Race	15 min
1:55	-	2:15		Closed Wheel 2 Race 3	Race	20 min
2:25	-	2:45		Open Wheel Race 3	Race	20 min
2:55	-	3:15		Closed Wheel 1 Race 3	Race	20 min
3:25	-	3:40	-	Vintage Race 2	Race	15 min
3:40	3:40 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course					

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

This event will have the 6 groups as follows			
Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)		
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)		
Open Wheel: FC, FF, FL, FV, SR, NOW, VOW (NOW – Sat only, VOW – SUN only)	Time Attack (Saturday Evening Only)		