



Sports Car Club of British Columbia Presents ICSCC #9 & #10 Featuring the Northwest Formula Continental Race July 28-29, 2018

This event is sanctioned by ICSCC as championship points races conducted under the 2018 ICSCC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC. This is a double championship race weekend with points awarded on Saturday and Sunday.

All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. NO paper entries will be accepted.

There is a Friday Practice. See *sccbc.motorsportreg.com* to register.

Entry Fees 2018	
ICSCC - 2 Day Entry	\$315.00 CDN
ICSCC - 2 Day Add'l Entry	\$175.00 CDN
ICSCC - One Day Entry	\$200.00 CDN
ICSCC - One Day Add'l Entry	\$110.00 CDN
ICSCC – Novice – 1 Day Entry (Saturday Only - Upgrade race is free)	\$190.00 CDN
Northwest Formula Continental Race - 2-Day	\$315.00 CDN
Pit Crew (5 free with entry)	\$5.00 CDN

USD exchange rate will be determined at the event. ALL PRICES INCLUDE 5% GST

A credit card is required to register on MotorSportReg.com, however your credit card <u>will not be charged</u> until the race weekend. All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. No paper entries will be accepted.

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN for 2 days or \$35.00 CDN for 1 day.

Notes: - All events will be timed & scored by the AMB/MyLaps transponder system. Race cars must have an operational AMB TranX260, MYLAPS Car Classic, Flex or Direct Power transponder operating in each session.

- Open to vehicles eligible under current ICSCC, ASN Canada FIA, CACC, or SCCA regulations.
- Insurance shall be as per ASN Canada FIA and ICSCC regulations.

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first. You <u>must</u> enter your trailer length in order to request a back row paddock spot. Email the Registrar with any special requests.

 Registration Enquiries:
 SCCBC Registrar, Marc Ramsay, Phone: (604) 816-6272 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net

 Registration Hours:
 Friday
 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm)

 Saturday
 7:00am - 11:00am

 Sunday
 7:00am - 11:00am

Notes:

1) All waste fluids must be disposed of off-site. Please dispose of them responsibly.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration and posted online at www.sccbc.net

Rotation 5 & 6 – Double Race Weekend								
Group 1: A-B-C Prod, SPU-M-O, PRO3	Group 5: GTL, ITA-B-C-S, E-F-H Imp Prod							
Group 2: CR, CSM, D-E-F-G-H-I Prod, HT, ITX, Pro 7, PRO 44, SM	Group 6: FL, FLX, FV, B-C-D-E-F SR, Novice O/W							
Group 3: CF, FA, FC, FF, FM, FBX, SRX	Group 7: Novice C/W (Sat only)							
Group 4: AS, GT1-2-3, ITE, RS, ST, SE46	Group 8: NW Formula Continental - FC							

SCCBC Race Chair: Tasma Wooton This announcement forms part of the Supplementary Regulations

© SCCBC			Sports Car Club of British Columbia							
SPORTS CAR CLUB				Presents						
					ICSCC #9 & #10					
	INTERNATIONAL CONFE OF SPORTS CAR CO	8			Easturing the			ntinontal Paca		
	a ⊂ ≥ C>				Featuring the Northwest Formula Continental Race					
	July 28-29, 2018									
FRIDAY: Friday Practice from 10:00AM to 4:30PM										
Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. <i>Main Gate Closed at 10:30PM</i>										
SATURDAY:										
	7:00 7:30	wan	8:00	is – Reg			. Moot @ ProG	rid		
	8:00	_	8:35		Mandatory Novice Track Walk - Meet (Mandatory Novice Drivers Meeting - M					
	9:00	-	9:15		GROUP 5		Qualifying	15 min		
	9:20	-	9:35		GROUP 6 & Novid	e O/W	Qualifying	15 min		
	9:40	-	9:55		GROUP 7 – Novic	e C/W	Practice	15 min		
	10:05	-	10:20		GROUP 8		Qualifying	15 min		
	10:25	-	10:40		GROUP 1		Qualifying	15 min		
	10:45	-	11:00	-	GROUP 2		Qualifying	15 min		
	11:00	Reg	istration Cl	osed				45		
	11:10	-	11:25		GROUP 3		Qualifying	15 min		
	11:30 11:50	-	11:45 12:05		GROUP 4 GROUP 7 – Novic		Qualifying Qualifying	15 min		
	11:50	-	12.05		Lunch	e C/W	Qualitying	15 min		
	12:00	- Man		ors Moo	ting @ Tech					
	1:00				ers Meeting - Meet	@ Pit 118				
	1:05	-	1:25		GROUP 8		Race	20 min		
	1:30	-	2:00		GROUP 5		Race	30 min		
	2:05	-	2:35		GROUP 6 & Novio	e O/W	Race	30 min		
	2:45	-	3:15		GROUP 1		Race	30 min		
	3:20	-	3:50		GROUP 2		Race	30 min		
	3:55	-	4:25		GROUP 3		Race	30 min		
	4:35	-	5:05		GROUP 4		Race	30 min		
	5:10	-	5:40		GROUP 7 - Novice		Race	30 min		
	10:30PM	MAI	N GATE CL	USED -	OPENS AT 7:00AM					
SUNDAY:	7.00	Mair	. Gata Oper		vistration and Toch	Onone				
	9:00	-	9:20	ns – Registration and Tech Opens GROUP 6		Qualifying	20 min			
	9:25	-	9:45		GROUP 8		Qualifying	20 min		
	9:50	-	10:10		GROUP 1		Qualifying	20 min		
	10:20	-	10:40		GROUP 2		Qualifying	20 min		
	10:45	-	11:05		GROUP 3		Qualifying	20 min		
	11:00	Reg	istration Clo	osed						
	11:10	-	11:30		, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,			20 min		
	11:40	-	12:00		GROUP 5		Qualifying	20 min		
	12:00	- Mar	1:00	D Lunch vers Meeting @ Tech						
	12:15 1:00	Man	1:20	ers wee	GROUP 8		Race	20 min		
	1:25	-	1:55		GROUP 6		Race	30 min		
	2:00	-	2:30		GROUP 1		Race	30 min		
	2:40	-	3:10		GROUP 2		Race	30 min		
	3:15	-	3:45		GROUP 3		Race	30 min		
	3:50	-	4:20		GROUP 4		Race	30 min		
	4:25	-	4:55		GROUP 5		Race	30 min		
	6:25 MAIN GATE CLOSED – 90 MINUTES AFTER FINAL SESSION									
			ALL TIMES	SUBJEC	T TO CHANGE AT ORG		RETION			
	Group 1: A-B-C Prod, SPU-M-O, I			PRO3	Rotation 5 & 6 – Double Rac		ITA-B-C-S F-F-HI	Imp Prod		
	Group 2: CR, CSM, D-E-F-G-H-I F				Group 5: GTL, ITA-B-C-S, E-F-H Imp Prod T, ITX, Pro7, PRO 44, SM Group 6: FL, FLX, FV, B-C-D-E-F SR, Novice					
	Group 3: CF, FA, FC, FF, FM, FBX, SR									
	Group 4: AS, GT1-2-3, ITE, RS, ST, SE46				Group 8: NW Formula Continental - FC					
	SCCBC Race Chair: Tasma Wooton. This announcement for					s part of the Supplementary Regulations				

YOUR APPLICATION/ENTRY TO THE EVENT CONSTITUTES ACCEPTANCE OF THESE SUPPLEMENTARY REGULATIONS. INFRACTIONS WILL RESULT IN PENALTIES BEING ASSESSED TO THE DRIVER.

1. All events are to be held on the Mission Raceway Park Road Course in a counter clockwise direction.

2. ALL EVENTS WILL BE TIMED & SCORED BY THE AMB/MYLAPS TRANSPONDER SYSTEM. RACE CARS MUST HAVE AN OPERATIONAL AMB TRANX260, MYLAPS Car Classic, FLEX OR DIRECT POWER TRANSPONDER OPERATING IN EACH SESSION.

3. OPEN TO CARS ELIGIBLE UNDER ICSCC, ASN CANADA FIA, CACC, OR SCCA CURRENT REGULATIONS.

4. INSURANCE SHALL BE AS PER ICSCC REGULATIONS.

5. DRIVERS MUST PRESENT A VALID DRIVER'S LICENSE AS WELL AS A VALID RACING LICENSE ISSUED BY ICSCC, ASN CANADA FIA (ALL REGIONS), SCCA, OR

NASA. LICENSES OF OTHER SANCTIONING BODIES MAY BE HONORED AT THE DISCRETION OF THE LICENSE DIRECTOR.

6. All competitors, entrants, crewmembers and guests must sign the official release agreement and waiver.

7. MINORS (12 TO 18) REGISTERED AS CREW OR VOLUNTEER MUST HAVE A PARENT SIGN AN ANNUAL PARENTAL WAIVER. NO ONE UNDER THE AGE OF 16 IS

 ${\tt PERMITTED} {\tt IN THE HOT PIT AREA}. {\tt NO ONE UNDER THE AGE OF 16} {\tt IS PERMITTED TO COMPETE IN AN ICSCC EVENT in CANADA}.$

8. NSF cheques will be charged an additional 40.00 Canadian fee.

9. Competitors affected by a race cancellation will be notified by telephone, if possible, or by first class letter.

10. CONSUMPTION OF ALCOHOL DURING AN EVENT IS NOT PERMITTED AT MISSION RACEWAY PARK! YOU ARE RESPONSIBLE FOR THE BEHAVIOR OF YOUR CREW 11. REGISTRATION & TECH HOURS AND PROCEDURES FOR HANDLING LATE ENTRIES AS PER THE RACE ANNOUNCEMENT.

AND GUESTS.

12. DRIVER SERVICES AND THE OFFICIAL NOTICE BOARD ARE LOCATED IN THE SCCBC CLUBHOUSE NEAR PREGRID.

13. PRIOR TO 10 MINUTES BEFORE THE 1ST SCHEDULED SESSION EACH DAY, RACE ENGINES MAY ONLY BE IDLED TO WARM, OR TO REPORT TO TECH AND RETURN TO THEIR PADDOCK SPACE.

14. The scales will be open at 7:30AM Saturday & Sunday

15. NO SKATEBOARDS, SCOOTERS, OR ROLLER BLADES. NO ONE UNDER 16 IS ALLOWED TO OPERATE A MOTORIZED VEHICLE!

16. BOTH FRONT PAVED LANES IN THE PADDOCK AREA RUN EASTBOUND. REAR LANE IS TWO WAY. SPEED LIMIT: 8 KPH (5 MPH) - EXCESSIVE SPEED WILL BE SUBJECT TO PENALTIES ASSESSED BY THE STEWARD. NO TESTING ON ANY FACILITY ROADWAY.

17. Refueling not allowed in Pregrid or the Hot Pits (except for enduros as per endurro regs).

18. NO SMOKING ALLOWED IN HOT PITS, PREGRID, OR ANY MISSION RACEWAY PARK BUILDING.

19. THE HOT PIT SPEED LIMIT IS FIFTY (50) KILOMETERS PER HOUR (30 MPH). THE HOT PIT LANE ENDS AT THE STARTERS TOWER.

20. ENTRANTS MAY ONLY PARK SUPPORT VEHICLES WITHIN THEIR OWN PADDOCK SPACE. ROADS MUST REMAIN CLEAR. NO PARKING ON THE NORTH SIDE OF THE NORTH PADDOCK ROADWAY.

21. NO GENERATORS MAY EXCEED 80 DECIBELS (DB) FROM 7:00 AM TO 11:00 PM. NO GENERATORS FROM 11:00 PM TO 7:00 AM. NO ONE MAY PLUG INTO ANY FACILITY POWER OUTLET.

22. No race vehicle may exceed 95 decibels (db) measured at 50ft. From the racing surface. Readings will be taken at an acceleration point. Cars exceeding the db limit will be meatballed and must affect a repair prior to re-entering the track.

23. DAMAGE TO TRACK, GROUNDS, BUILDINGS OR EQUIPMENT, REGARDLESS OF CAUSE, WILL BE CHARGED TO THE DRIVER RESPONSIBLE. DAMAGE TO PAVED AREAS MAY RESULT IN FINES. YOU ARE REQUIRED TO PROTECT THE ASPHALT FROM DAMAGE BY JACKS, JACK STANDS, POLES, ETC.

24. IF ENTRIES EXCEED THE NUMBER OF CARS ALLOWED ON THE TRACK FOR A PARTICULAR GROUP, DRIVERS AND CARS ENTERED AS AN "ADDITIONAL ENTRY" WILL BE RESTRICTED FROM PARTICIPATING, BASED ON THE DATE THE ENTRIES WERE RECEIVED. THIS IS IN ORDER TO ALLOW PARTICIPATION BY THOSE FOR WHOM THE EVENT IS THEIR PRIMARY EVENT, INCLUDING NOVICES UPGRADING TO A CHAMPIONSHIP EVENT.

25. ALL HAZARDOUS WASTE SPILLS ARE TO BE REPORTED TO THE PADDOCK MARSHAL. ANYONE CAUGHT DUMPING OIL WILL BE FINED AND BANNED FROM THE RACEWAY. DRIVERS WILL BE ASSESSED A COST OF \$50 PER BAG FOR ANY GREASE SWEEP REQUIRED FOR FLUID LEAKS OR SPILLS ANYWHERE IN THE FACILITY. 26. DO NOT BLOCK THE PAVED PADDOCK LANES DURING RACES.

27. NO OPEN FIRES ANYWHERE! BARBECUES WILL BE THE ONLY EXCEPTION AS LONG AS THEY ARE AWAY FROM ANY COMBUSTIBLE SOURCE SUCH AS GAS CANS, GAS TANKS OR FUEL CELLS. ETC.

28. NO OVERNIGHT CAMPING AT THE TRACK SUNDAY NIGHT WITHOUT PERMISSION, PLEASE CONTACT THE SCCBC PRESIDENT.

29. Gates are closed for the evening at 10:30pm and reopened at 7:00am.

30. VISIBLE WRISTBANDS MUST BE WORN AND CLEARLY VISIBLE IN THE PREGRID, HOT PITS AND IMPOUND AREAS.

31. All pets must be restrained as per ICSCC Race Regulation 1603C.

32. Upon exiting the Hot Pit, stay in the dedicated pit-out lane to turn 1. Failure to comply may result in penalty or exclusion

33. Any race vehicle on the run off road drivers right turn four must come to a stop prior to Turn Station 6 and wait for direction from a Corner Worker prior to re-entering the track. No positional advancement or lap time advancement will be allowed. Failure to comply may result in a penalty.

34. Race cars failing to negotiate Turn 1 that do not pass the Commitment Line may re-enter safely at Turn 1. Any race car past the Commitment Line must re-enter safely at Turn 3. No positional advancement or lap time advancement will be allowed. Failure to comply may result in penalty at the discretion of the Steward.

35. Any race vehicle that exits the racing surface in 7A or 7B must re-enter the track only when safe to do so. . No positional advancement or lap time advancement will be allowed. Failure to comply may result in a penalty.

36. VEHICLES EXITING THE TRACK VIA THE PIT ENTRANCE MUST STAY FOUR WHEELS TO THE RIGHT OF THE WHITE PIT ENTRANCE LINE IN TURN 9 FOR THE ENTIRE LENGTH OF THE WHITE LINE. FAILURE TO COMPLY MAY RESULT IN A PENALTY.

37. VEHICLES NOT EXITING THE TRACK MUST NOT PLACE FOUR WHEELS TO THE RIGHT OF THE WHITE PIT ENTRANCE LINE IN TURN 9.

38. SCCBC reserves the right to, at their discretion, refuse entry and/or access and/or remove participants from the Mission Raceway Park.

 $39. \ \ \, There is no access to Race Control without the permission of Race Control.$

40. THERE IS NO ACCESS TO THE PA STAND EXCEPT FOR AUTHORIZED OBSERVERS AND EVENT PERSONNEL.

41. STAGGERED START AND SPLIT START REQUESTS SHALL BE SUBMITTED TO THE RACE STEWARD NO LATER THAN THE END OF ON-TRACK ACTIVITY ON THE DAY PREVIOUS TO THE RACE.

42. The 5-minute warning will be given no earlier than 5 minutes before the scheduled race start.

43. Live broadcasting is not allowed during the event. This includes Facebook Live, Periscope etc.